25-jarig jubileum dansgroep de Eskape

De Eskape is eigenlijk al ouder dan 25 jaar, maar in 1990 kreeg de toenmalige werkgroep Dans de naam “de Eskape”. Sinds die tijd is de Eskape gegroeid van een klein groepje tot een bloeiende dansgroep, die bijna iedere avond van de week lessen geeft in ‘t Hovenhuus. In de week van 7 t/m 14 juni 2015 werd het 25-jarig jubileum gevierd met allerlei activiteiten en natuurlijk de jubileumvoorstelling in ‘t Hovenhuus.

Omdat de dansgroep onder deze naam 25 jaar bestaat, vonden we het tijd voor een feest voor alle betrokkenen bij de vereniging; alle dansers, oud-dansers, werkgroep leden en oud-werkgroep leden en daarvan familie en vrienden.
Afgelopen periode zijn we druk geweest om het programma samen te stellen en om een aantal geldinzamelacties op poten te zetten.
Ouders en dansers hebben ons hier goed bij geholpen en mede door al deze hulp, konden we de kosten voor deelname aan diverse activiteiten laag houden. En natuurlijk iedereen die gekrast heeft en kleding heeft gebracht, hartelijke dank.
Zaterdag 13 en zondag 14 juni werden er foto’s gemaakt. Klik hier om deze te bekijken. De foto’s zijn gemaakt door professioneel fotograaf Ronald van Dam.

In het programmaboekje kun je lezen wat er allemaal te doen was.

Affiche 25 jaar dansgroep de Eskape