Oproep Klusdag zaterdag 7 juli

Zaterdag 7 juli is er weer een  K L U S D A G  in de speeltuin!
 
Vanaf 9.00 uur tot ca. 15.00 uur kunt u meehelpen om de speeltuin bij ‘t Hovenhuus op te knappen. Voor iedereen is er wel een passend klusje, een uurtje helpen is ook fijn!

Voor koffie en lunch wordt gezorgd.

Graag tot dan!

Alvast bedankt namens de werkgroep speeltuin.

Voor vragen kunt u terecht bij Marc Harmsen marcharmsen@gmail.com – 0650237004

Avond4Daagse met de WSV

Deze week hebben ruim 60 kinderen onder de vlag van de WSV meegelopen met de Avondvierdaagse. We hebben mooi weer gehad, fijn gelopen en vooral samen veel plezier gehad. Dank aan alle kinderen, ouders en de organisatie!


Huttenkamp 2018 = vol!

Het aanmeldformulier voor  “Huttenkamp 2018” is niet langer open, het kamp is vol. Je kan jesse.oosterloo@gmail.com mailen om op een wachtlijst te komen.
 
Het huttenkamp 2018 is voor kinderen die na de zomer naar groep drie gaan. 

De editie van dit jaar wordt gehouden van donderdag 30 augustus tot en met zaterdag 1 september (het laatste weekend voordat we weer naar school moeten).

Het programma op hoofdlijnen is: 
 
– pallets sjouwen in de week voor huttenkamp
– woensdagmiddag opbouwen en klaar zetten door ouders
 
– donderdag de hele dag bouwen, graag veel handige ouders en opa’s! En plan een dagje vrij! Het is echt heel leuk! 
– vrijdagochtend bouwen (handige mama’s papa’s opa’s etc) 
– vrijdagmiddag spelletjes / activiteit
– vrijdagavond eten, feest, kampvuur en blijven slapen (vanaf groep 4)
– zaterdagochtend gezond weer op en naar huis
 
– zaterdagochtend het huttenkamp weer afbreken (vele handen maken licht werk).
 
De verschillende commissies hebben aangegeven dat ze dit jaar weer meedoen, maar aanvulling in de commissies is echt nodig. Vooral in de houtcommissie kunnen we een goede planner/organisator gebruiken!
De kinderen worden bij hun klasgenoten/leeftijdgenoten ingedeeld! 
 
Met vriendelijke groet van de organisatie,
 
Cher Hafkamp(moeder van Sil en Fiep) Langestraat 14,
Linda Lablans (moeder van Noor en Simon ) Rozenstraat 11
 
Jesse Oosterloo (vader van Hero, Marie en Agaath)
Langestraat 16   tel: 06-41359771 

De Worpsekwis…een gezellig team-evenement aan het begin van het jaar!

Voor de eerste keer wordt op de Worp deze kwisavond georganiseerd. Een spel voor iedereen die van gezelligheid houdt en zich wel eens wil meten met andere Worpenaren.

Het spel:
De organisatie stelt een kwisboek samen met zo’n 75 vragen en opdrachten op allerlei gebied. Je kunt het zo gek niet bedenken: thema’s als Sport, Wetenschap, Cultuur, Beroemdheden, Muziek etc. etc. komen aan de orde. Vanzelfsprekend maken Worpse onderwerpen ruimschoots onderdeel uit van de vragen. Er mag gebruik gemaakt worden van alle vormen van ondersteuning: (social) media, naslagwerken, opa en oma….
Lees meer »

WSV De Hoven heeft nieuwe speeltuinpoort.


Dinsdag 24 april is de nieuwe speeltuinpoort geplaatst bij de speeltuin van WSV de Hoven. Deze poort is gemaakt en geplaatst door leerlingen samen met leermeester van de opleiding Bouwmensen Deventer. Samen met vrijwilligers van WSV de Hoven zijn de plannen voorbereid en is de bouwtekening gemaakt. De poort is gemaakt van een stevig douglas hout en kan dus weer jaren mee.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van WijDeventer.

Aderie Schoep stopt als beheerder van ‘t Hovenhuus

Woensdag 25 april is de laatste werkdag van Aderie Schoep voor WSV de Hoven als beheerder van ‘t Hovenhuus. Na 4 jaar heeft hij een andere uitdaging gevonden. Natuurlijk bedanken we Aderie voor al zijn inzet en wensen we hem veel plezier op de nieuwe werkplek.

Vanaf maandag 7 mei zal Marja Jansen in ‘t Hovenhuus de taak als beheerder op zich nemen. De meesten hebben in het najaar van 2017 al kennis kunnen maken met Marja. Zij zal beginnen met 4 uur per dag. Daarom zal ‘t Hovenhuus op maandag en woensdag tussen 17:00 uur en 19:00 uur gesloten zijn. We hopen dat Marja snel volledig aanwezig kan zijn.

Groot onderhoud voetbalveld speeltuin vanaf 30 april

WSV de Hoven gaat komend voorjaar het hele voetbalveld in de speeltuin stevig aanpakken door het hele veld op te hogen, uit te vlakken en opnieuw in te zaaien. Dit onderhoud start op 30 april en wordt uitgevoerd door het Groenbedrijf. Daarna mag er twee maanden niet op gelopen worden om het gras stevig te laten groeien. We gaan op een ander plekje in de speeltuin tijdelijk twee kleine goaltjes plaatsen zodat er toch nog een beetje gevoetbald kan worden.

Wij vragen om uw begrip en hulp door op te letten dat er geen kinderen op spelen. We kijken uit naar een prachtig grasveld waar we heerlijk op kunnen spelen, voetballen, hutten bouwen, volleyballen, bootcampen en nog veel meer!

Dit onderhoud wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van WijWorp. Deze groep bewoners geeft vorm aan de pilot ‘meer zeggenschap voor binnenstadsbuurten en de Hoven’ vanuit WijDeventer.

Voor vragen kunt u terecht bij de beheerder of bij Marc Harmsen (marcharmsen@gmail.com)

Op 11 mei geen Happen in de Hoven

In de nieuwe Hovenhier van april, die deze week is verspreid, staat per abuis vermeld dat er op 11 mei Happen in de Hoven is. Dit is niet juist. De eerstvolgende en laatste Happen in de Hoven van dit seizoen is op vrijdag 15 juni (zie ook de Activiteitenkalender in de rechter kolom).

Nieuwe ledverlichting in ‘t Hovenhuus!

Activiteitenkalender
  • Maa 23/7/2018: 't Hovenhuus gesloten i.v.m. zomervakantie
  • Zat 1/9/2018: Oud papier
  • Zat 13/10/2018: Oud papier
  • Maa 22/10/2018: 't Hovenhuus gesloten i.v.m. herfstvakantie
  • Zat 24/11/2018: Oud papier
  • Zat 22/12/2018: Oud papier
  • Maa 24/12/2018: 't Hovenhuus gesloten i.v.m. Kerstvakantie
Vind ons leuk op Facebook
augustus 2018
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Bezoekers website
  • 0Aantal bezoekers online:
Archief
Delen