Worpplantsoen verandert in picknickveld

Op 8 september 2018 vindt in het Worpplantsoen te Deventer het jaarlijkse Steenworp Festival plaats. Dit gezellige festival voor en door de bewoners van De Worp en Steenenkamer staat dit jaar in het teken van Picknicken.

Bezoekers van het festival kunnen picknickmanden (tegen betaling) laten vullen met lekkere hapjes en drankjes en plaatsnemen in het speciaal daarvoor aangegeven deel van het park.

Naast picknicken zijn er allerlei andere leuke activiteiten, zoals een kleedjesmarkt, gezellige kramen, dansoptredens en workshops. Voor de kinderen is er onder andere een treintje, springkussen en een draaimolen. Uiteraard is er ook muziek. Om 20.00 treedt de band Thirsty Piano’s op. Verder zorgen de dj’s Wouter Klein Velderman en Con Nalez voor vrolijke dancebeats.

Steenworp Festival opent 8 september om 13.00 uur in het Worpplantsoen en is gratis toegankelijk. Het festival wordt georganiseerd voor en door de buurt, maar iedereen is welkom om de unieke sfeer te proeven. Juist de kleinschaligheid maakt het festival tot een van de meest gemoedelijke en leukste festivals in Deventer.

Steenworpfestival 2018