Steenworpfestival 2019

SAVE THE DATE! Op zaterdag 14 september organiseren wij voor de 16e keer alweer het jaarlijkse wijkfestival voor De Worp en Steenenkamer. Op deze dag toveren wij het Worpplantsoen weer om tot één groot festivalterrein.

Samen!
Het Steenworpfestival is de laatste jaren met honderden bezoekers uitgegroeid tot een festival van formaat. Het doel van het festival is het contact tussen wijkbewoners, verenigingen, bedrijven en organisaties in de Hoven en Steenenkamer te verbeteren en in stand te houden.
Het mooie is dat het festival echt drijft op het eigen initiatief van mensen uit de buurt en daarmee staat Steenworpfestival voor verbinding in de wijk.

Het thema is dit jaar dan ook SAMEN!

Nieuw thema, nieuw team!
Frisse wind, frisse gezichten… Er is een bijna geheel nieuw team in de organisatie van het Steenworpfestival. Paulien van Amerongen, Carola Hunneman, Naomi Bugter zijn enthousiast begonnen aan de organisatie dit jaar. Ze worden hierin bijgestaan door het bestuur van Wijk- en Speeltuinvereniging (WSV) de Hoven. Naast het nieuwe team en het nieuwe thema zullen we jullie ook verrassen met een iets andere opzet en héél veel nieuwe en leuke activiteiten op het festival.

Help jij ons ook mee?!
Dit jaar hebben een jouw hulp ook nodig! Wil jij SAMEN! met ons het festival tot een succes maken? Word dan nu lid van de Steenworp Club! Je hebt de mogelijkheid om vanaf 10 euro het festival een warm hart toe te dragen. Hier krijg je uiteraard iets voor terug. Nieuwsgierig geworden? Financieel een bijdrage leveren? Doneer dan op onze crowdfunding pagina.

Ben je een type dat graag de handen uit de mouwen steekt en ook SAMEN! met ons op het festival zelf wilt knallen? We zijn nog op zoek naar helpende handen, meld je aan als vrijwilliger via steenworp@wsvdehoven.nl. Natuurlijk word je als vrijwilliger ook beloond voor jouw hulp.