Oud papier

De Werkgroep Oud papier haalt geregeld het oude papier op bij de bewoners van de Worp. Door de opbrengsten van dit oud papier kunnen er verschillende activiteiten gefinancierd worden door de Wijk- en Speeltuinvereniging de Hoven. Daarom de dringende vraag aan de Worpbewoners om zo vriendelijk te zijn al het oude papier te bewaren voor de Wijk- en Speeltuinvereniging.

Elk jaar krijgen de bewoners voor het nieuwe jaar een folder in de bus met de data. In 2020 zijn de inzameldata:

Zaterdag 1 februari 2020
Zaterdag 14 maart 2020
Zaterdag 25 april 2020
Zaterdag 6 juni 2020
Zaterdag 18 juli 2020
Zaterdag 29 augustus
Zaterdag 10 oktober
Zaterdag 21 november
Zaterdag 19 december

De werkgroep kan nog nieuwe vrijwilligers gebruiken om 1x in de 3 maanden een zaterdagmorgen te helpen. Wilt u een paar uur meehelpen als vrijwilliger, dan kunt u contact opnemen met W. van Vlisteren U bent van harte welkom!

tel: 615010 (Hovenhuus)
Werkgroep Oud papier