Uitnodiging Energieke BuurtParty De Worp

De maandelijkse kosten voor energie en daarmee het energiegebruik kunnen fors omlaag. Je bespaart al snel tientallen euro’s door je gedrag aan te passen, kleine veranderingen in huis door te voeren of je huis beter te isoleren. Ook kun je zelf energie opwekken met zonnepanelen. De Gemeente Deventer heeft op dit moment verschillende acties en kortingsregelingen om jou daarin te ondersteunen. 

 
Op www.DeventerStroomt.nl zie je een overzicht van de acties en kortingen: een cadeaubon voor gratis producten of een scan van je huis door een Energiecoach of -adviseur vanaf € 0,- . Ook kun je je CV opnieuw laten afstellen, waardoor je veel gas bespaart. Daarnaast zijn er interessante collectieve inkoopacties voor woningisolatie of zonnepanelen.
Energieke BuurtParty
De Ulebelt brengt buren samen in een digitale Energy BuurtParty. Samen met een Energiecoach van Deventer Energiecoöperatie informeren we je over alle voordelen en mogelijkheden. We openen het gesprek met jou en je buren om te kijken wat jouw logische volgende stap zou kunnen zijn. En wie weet, of er acties zijn die jullie gezamenlijk kunnen oppakken. Vraag jij je buren of ze meedoen? 
Programma • Welkom en overzicht van bestaande acties en kortingen; • Een Energiecoach laat kleine en grote besparingsmogelijkheden zien; • Praktijkvoorbeelden van energiebesparende voorbeelden huizen op De Worp; • Gesprek waarin we de collectieve mogelijkheden binnen de wijk onderzoeken
Waarom is dit interessant?
  • Omdat je rechtstreeks informatie krijgt over eenvoudige energiebesparende en dus kostenbesparende mogelijkheden.
  • Omdat je als collectief goedkoper en eenvoudiger je woning kunt isoleren, zonnepanelen kunt aanschaffen of kunt investeren in windenergie.
  • Omdat je via het digitale platform van de Ulebelt in Corona-tijd toch met elkaar in gesprek kunt komen over de verschillende gezamenlijke mogelijkheden.
Ben je erbij?
Meld je dan aan via deze link en je ontvangt de gegevens om dinsdag 3 november om 20.00 uur in te loggen voor de online meeting:https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZApce2hrzkrHNFGoO3EaW4BSshi_QxLHb_s