Noppieclub

Iedere keer weer een nieuw avontuur! Gestart op 12 januari 2005 door enkele vrijwilligers van WSV de Hoven.

Het doel van de Noppieclub is dat alle kinderen van groep 1 t/m 4 welkom zijn en kunnen spelen in het Hovenhuus en in de Speeltuin, maar ook dat ouders betrokken raken bij WSV de Hoven. De Noppieclub heeft altijd een thema. Voorbeelden hiervan zijn herfst, Halloween, Piet op bezoek, winter, Kerst, carnaval, lente, Pasen, Koninginnedag en eindfeest. Voor de kinderen is er altijd een kleurplaat en limonade met een snoepje. De rode draad is dat we altijd lekker buiten gaan spelen in de speeltuin. Alleen bij slecht weer gaan we in sportzaal van het Hovenhuus.

De Noppieclub is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 4. De tijden en data staan in de activiteitenkalender op de homepage, in de nieuwsbrief van de Hovenschool en in de Hovenhier. Ook hangt er een folder op Hovenschool, in ‘t Hovenhuus en bij de Spar. Kinderen van groep 5 zijn ook welkom: als hulpje maar ook om nog gewoon mee te doen. Er komen gemiddeld 40 tot 60 kinderen op een middag.

In de werkgroep zitten meestal moeders van kinderen die naar de Noppieclub komen. We hebben het liefst 7 of 8 vrijwilligers. Dus meldt je aan, iedereen is welkom bij ons.

Wanneer

In principe is er om de 2 weken een Noppieclub op woensdagmiddag, van 14.00 tot 15.30 uur. Voor de exacte data, zie de activiteitenkalender. We starten in september/oktober en stoppen eind mei.

Bij lidmaatschap van WSV de Hoven is het gratis, anders € 1,- per kind.

Wendy Vriezekolk
telefoon: 0570-754439