Happen in de Hoven

Happen in de hoven is een maandelijkse activiteit voor de senioren in de wijk, waarbij een groep enthousiaste vrijwilligers steeds een wisselend drie-gangen-diner verzorgt. 

Even voorstellen
Momenteel bestaat onze groep uit Alien, Digna, Ellen, Ineke, Josien, Peper, Roel en Yvonne, (bijna) allemaal woonachtig op de worp. Wij houden enorm van koken en vinden het erg leuk iedere maand samen een mooi diner te bedenken, bereiden en serveren voor deze doelgroep. 

 

Praktische informatie
De avonden vinden plaats op iedere 2e vrijdag van de maand, m.u.v. de maanden juli en augustus en starten rond 18 uur (inloop vanaf 17.30 uur). De kosten zijn 7,50 euro per persoon, dit is inclusief 1 drankje. We bereiden een vast (drie-gangen)diner, maar houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen. 

In verband met een maximale capaciteit, werken wij met een vaste groep deelnemers. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen en behoort u tot de doelgroep? Neem dan contact op via  email happen@wsvdehoven.nl of telefoon 0642073707

Bij verhindering stellen wij het op prijs als u zich uiterlijk 4 dagen vooraf afmeldt via bovenstaande contactgegevens, of loop even binnen bij ‘t Hovenhuus. 

 

Link facebook pagina