Happen in de Hoven

 

De werkgroep Happen in de Hoven bestaat uit een gemêleerd gezelschap, van in totaal 8 dames; Ellen, Alien, Marieke, Wendy, Sylva, Digna, Ellen en Josien. Wij houden van koken en delen onze kookkunsten graag met de bewoners van de Hoven. Happen in de Hoven is iedere 2e vrijdag van de maand m.u.v. de zomermaanden juli en augustus. September 2019 starten we weer met het nieuwe seizoen Happen in de Hoven. Mee eten kost € 7,50 p.p. Daarvoor krijgt u een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en 1 drankje naar keuze. We koken 1 menu, dus er is geen keuze tussen gerechten. Echter, mochten er dieetwensen zijn, dan houden we daar graag rekening mee. Geef dit dan bij het aanmelden aan ons door. Geïnteresseerd om eens mee te eten? Gezellig, U bent van harte welkom!

Aanmelden kan tot 4 dagen van te voren, via de mail happen@wsvdehoven.nl , telefoon 0642073707 of gewoon even langslopen in ‘t Hovenhuus. 

Happen in de Hoven zal voorlopig niet plaatsvinden.
Helaas is de wereld veranderd en beperken de benodigde regels ivm het coronavirus ons allen behoorlijk in alle dagelijkse leven.
Wij hebben nagedacht over de vraag of Happen in de Hoven op een bepaalde manier doorgang kan vinden, rekening houdend met deze regels.
Happen draait om gezellig samen zijn, dat is het hoofddoel. We hebben uitgebreid besproken en bekeken of er een veilige setting te creëren is, die aan alle Corona eisen voldoet. Zowel met koken als bij het diner. Hierbij is de conclusie, dat dit erg lastig is en in alle gevallen enorme afbreuk gedaan zou worden aan juist dat gevoel van samen zijn.
Happen in de Hoven zal dus voorlopig, voor nog onbepaalde tijd uitgesteld worden.
Wij vinden het erg jammer deze beslissing te moeten nemen. De komende tijd blijven we uiteraard de situatie in de gaten houden.
Mochten we u ergens bij kunnen ondersteunen, laat het ons alstublieft weten, wij helpen graag waar nodig: happen@wsvdehoven.nl
Liefs,
Alien, Digna, Ellen, Ellen, Josien, Marieke, Sylva, Wendy en Yvonne

Vriendelijke groet van de werkgroep Happen in de Hoven.