’t Hovenhuus

Onze vereniging heeft de beschikking over een wijkgebouw met als hoofdingang Leliestraat 27 en een zelfstandige ingang aan de Hovenierstraat 91 voor de onderhuurders: peuterspeelzaal Sam&max van Raster Welzijnsgroep en kinderopvang Tante Kaat. De WSV maakt voor een aantal sportieve activiteiten ook gebruik van de sportzaal naast de openbare basisschool de Hovenschool (Twelloseweg/Langestraat).

Beschrijving ruimtes voor activiteiten

De accommodatie bestaat uit een ontmoetingsruimte met bar, biljart en zitruimte, een grote zaal, een kleine sportzaal met kleedruimtes en douches, een speel-o-theekruimte, een aangebouwde vleugel met een ontspanningsruimte voor jongeren, een kleine vergaderruimte, een kantoorruimte en verder opslag – en magazijnruimten. Van de totale oppervlakte is circa 1.500 m2 bebouwd en is 8.000 m2 aangrenzende grond. De speel-o-theek- en jongerenruimte zijn multifunctioneel ingericht.
Niet alle activiteiten worden door de WSV georganiseerd. De ruimten worden ook aan derden verhuurd voor allerlei activiteiten en vergaderingen. Met als voorwaarde dat het in eerste instantie op de wijk gericht moet zijn en moet passen binnen onze doelstellingen.

Onderverhuur

De zijvleugel van ons gebouw wordt verhuurd aan peuterspeelzaal Sam&max van Raster en aan kinderdagopvang Tante Kaat. Sam&max en Tante Kaat beschikken samen over 216 m2 werkruimte en 63 m2 opslagruimte.

't Hovenhuus

’t Hovenhuus

de bar

Bar – ’t Hovenhuus