Sam&max, peuterspeelzaal en BSO in ‘t Hovenhuus

Peuters van 2 en 3 jaar zijn van harte welkom op de peuterspeelzaal in ‘t Hovenhuus. Uw zoon of dochter kan heerlijk spelen en leren, samen met buurt- en leeftijdsgenootjes, en ontwikkelt zich zo spelenderwijs!

Basisschoolkinderen kunnen na schooltijd komen spelen in de BSO. Jonge kinderen worden bij de Hovenschool opgehaald. Oudere kinderen komen meestal zelf. Natuurlijk is er eerst wat te drinken met iets lekkers erbij. En dan: samen spelen, plezier maken en meedoen aan leuke activiteiten. In de speeltuin ontmoeten de kinderen natuurlijk ook weer hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.

Natuurlijk bent u van harte welkom voor een rondleiding!

Openingstijden

Peuterspeelzaal
Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.00 tot 12.00  uur. 

Buitenschoolse opvang
Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 18.30 uur in ‘t Hovenhuus

In de schoolvakanties en tijdens schoolvrije dagen bieden wij opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 08.00-18.30 uur

Kosten

Voor de actuele tarieven kijkt u op onze website. De kosten van zowel de peuterspeelzaal als de BSO komen in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Krijgt u geen toeslag? Dan betaalt de gemeente Deventer de kosten voor de peuterspeelzaal. In dat geval wordt er van u verwacht dat u 8 uur vrijwilligerswerk doet.

Voor meer informatie

Sam&ko kinderopvang
Telefoon 0570-857100
info@samenko.nl
www.samenko.nl

 

Sam&ko kinderopvang
Sam&ko peuterspeelzaal & BSO
Telefoon 0570-857100 Hovenierstraat 91
info@samenko.nl 7419 CC DEVENTER
www.samenko.nl Telefoon: 0570-640852