Gezondheid

Carinova

Openingstijden Consultatiebureau: dinsdag (oneven weken) van 8.30 – 12.00 uur (op afspraak). Locatie: ‘t Hovenhuus. Meer informatie? Voor meer informatie kunt u bellen met Carinova, tel. (0900) 8662 (lokaal tarief) of mailen via info@carinova.nl. Website: www.carinova.nl.

Trombosedienst Deventer

Elke vrijdagmorgen bloed prikken in ‘t Hovenhuus.

“Mag het ietsje meer zijn”

Op maandag en vrijdag kunnen mensen met overgewicht onder begeleiding van een deskundige sporten in ‘t Hovenhuus.

Bedrijfsarts

Op afspraak in ‘t Hovenhuus, op verschillende dagen van de week.

AED op de Worp

Vanaf mei 2009 zijn er twee Automatische Externe Defibrillator op de worp, bij de Spar en bij ons op de praktijk, Leliestraat 29/31. Deze zijn aangeschaft voor gebruik in de wijk de Hoven.

Om te zorgen voor genoeg mensen, die een AED kunnen gebruiken zijn er twee cursusavonden georganiseerd. Deze vrijwilligers gaan elk jaar op herhalingscursus. Dit initiatief is verzorgd door vier betrokken partijen, de Wijk- en speeltuinvereniging de Hoven, de mondhygiënisten, de Spar en fysiotherapiepraktijk Wieffer en Koekoek.