Win een cadeaubon met jouw mening!

Ben jij een jongere van 12 t/m 15 jaar? Dan is dit bericht voor jou bedoeld! We willen graag je mening weten! En met het geven van je
mening kun je nog wat winnen ook!

Raster biedt meerdere activiteiten voor jongeren in Deventer, deze zijn te vinden op www.dtowndeventer.nl of via de social media. Het zou heel leuk zijn als er ook in ‘t Hovenhuus wat wordt georganiseerd toch?
Maar voordat we dat gaan doen, willen we eerst jouw mening hierover weten. Daarom hebben we een enquête gemaakt, waarin we uitvragen of jij het leuk zou vinden als er activiteiten in ‘t Hovenhuus worden georganiseerd voor jou en je leeftijdsgenoten. Wij zouden het heel erg fijn vinden als je even de tijd neemt om onze enquête in te vullen.
We verloten 3 keer een bol.com tegoedbon onder degenen die de enquête invullen. Het kost slechts 1 minuut van je tijd. De activiteiten zijn alleen mogelijk als jullie zelf bereid zijn om te helpen met het organiseren ervan.
Uiteraard zullen wij helpen bij het organiseren van een activiteit. Je komt bij de enquête via de QR-code. De uiterlijke datum om de enquête in te vullen is 30 juni 2024.

Link naar de enquête:

https://nl.surveymonkey.com/r/DCKQZNY

Alvastbedankt!
Groetjes van Raster, WSV de Hoven en WijWorp